Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Biblioteka Główna - Dorośli
(2)
Autor
Brazier Brendan (1975- )
(1)
Ciecieląg Grzegorz
(1)
Hyman Mark (1959- )
(1)
Isokauppila Tero
(1)
Kmieć-Krzewniak Katarzyna (1984- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Adaptogeny
(1)
Grzyby
(1)
Kuchnia wegańska
(1)
Medycyna niekonwencjonalna
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Weganizm
(1)
Zdrowe żywienie
(1)
Gatunek
Poradnik
(2)
Książka kucharska
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(2)
Medycyna i zdrowie
(2)
Biologia
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna - Dorośli
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Brendan Brazier to jeden z najbardziej inspirujących sportowców promujących dietę wegańską. Były kulturysta, triathlonista i dwukrotny zwycięzca ultramaratonu jest żywym przykładem na to, że roślinna kuchnia pomaga budować silne i zdrowe ciało. Ta książka spodoba się nie tylko sportowcom i wegetarianom, ale każdemu, kto chce jeść zdrowo, smacznie i różnorodnie. Znajdziesz w niej: - przepisy na pyszne dania roślinne bez glutenu, kukurydzy, soi i drożdży; - inspiracje kulinarne od najsłynniejszych szefów kuchni; - pomysły na zdrowe, zbilansowane wege posiłki; - wskazówki, jak komponować dania dla wegan uprawiających sport.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna - Dorośli
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej